HET GROTE FIASCO – De mooiste puinhoop van het jaar // 18 februari

Casco Amsterdam, Hotmamahot en Cantina Mobilé vonden het tijd de handen ineen te slaan om toch wat kleur te geven aan de kille, nietszeggende maand Februari. Dat dachten we twee maanden geleden. Dat denken we nu nog steeds, al zijn we nog geen steek verder. Daarom presenteren we u met trots:

HET GROTE FIASCO
De mooiste puinhoop van het jaar.

zaterdag 18 februari
Casco Amsterdam
Asterweg 22, Amsterdam Noord
Tijd van 14:00 – 03:00

Het hele hebben en houden van deze drie vrienden zal worden uitgestald om een dag én avond lang een ware maalstroom van vermaak te creëren. Een cocktail van ambiance, pret en voldoening. Nog nooit eerder vertoond.

Denk:
-Het mafste STRAATTHEATER
-De lijpste LIVEMUZIEK
-De meest doorgedraaide DJ’s
-DANS & SJANS
-FOOD & DRINKS
-De idiootste AVONTUREN

Bevestigd: De Lumasol van Pipslab, Canina Mobilé, La Molina, Pour Toi, De Kinderlocker, Voetjes van de Vloer, De Huifkar van Hotmamahot, De Vogel van Lauren, Aldo’s Balonnenkamer, Tactische Bosspelenclub, De Verhalen Caravan, Hotmamahot Bliss Bingo Extravaganza, The AppleJacks, Circus Rex, Collectief Explosief, Wunterschlaus, Klootzakken zijn Kut, Karnivale, Artistic Crepes, Snoepmeisje, Kapitein Knuts, De Grabbeldoos(more soon)

Kortom: Één groot FIASCO – maar wel met je lievelingsvolk.

Houd de pagina in de gaten, want zodra we meer weten, maken we het hier wereldkundig. Wil je mee doen? Laat dat ook weten! Want… HELP. WE GEVEN EEN FEEST.

Entree: 5,-
<15 jaar (tot 22:00): gratis

kus,

De Dromers van Casco Amsterdam
De Strijders van Hotmamahot
De Troubadours van Cantina Mobilé

Poster

Reacties


ilovenoord