10 van de beste online slot games uitgebracht in 2021

10 van de beste online slot games uitgebracht in 2021

Met alle topaanbieders die fascinerende toevoegingen uitbrengen in de nooit eindigende strijd om de suprematie van de slots, is de race naar de top nog nooit zo heet gestreden geweest. Als u wilt weten wie er deze maand met de trofee aan de haal gaat, lees dan hieronder verder!

10. Droomduiker

De lijst van juni begint op nummer 10 met ELK Studios’s Dream Diver. Als je houdt van dagdromen, hippie muziek en de tegencultuur stijl, dan is deze trippy, cartooneske slot zeker iets voor jou! Dream Diver heeft geen free spins feature, maar als het bonussymbool op minimaal drie plaatsen landt, kun je direct een geldprijs winnen. Je kunt ook meedoen aan een psychedelische prijs-pick-functie die je meeneemt naar zes werelden. Je moet dan objecten plukken die in de lucht vliegen om multipliers te krijgen.

9. HarleCoin

Op de 9e plaats hebben we HarleCoin van Red Tiger. HarleCoin is een medium volatiliteit spel en hoewel de RTP is niet fantastisch op 95,71%, kunt u nog steeds winnen tot 1.076x uw inzet. Afgezien van de graphics zijn oogverblindend, kan de 3-reel slot krijg je een aantal grote multipliers als je een aantal harlekijn-gebossel munten. Deze munten zullen de waarde van het symbool waar ze op landen verhogen! HarleCoin komt ook met een Boost Spins free games feature, die de waarde van de symbolen verhoogt.

8. Odin’s Rijkdom

Deze op de Noorse mythologie geïnspireerde slot game van Microgaming is spannend, met veel extra functies in elke spin. De kleurrijke slot heeft het Rolling Reels systeem, wat betekent dat nieuwe symbolen zullen vallen om ontbrekende gaten op te vullen, en als een nieuw winnend cluster wordt gevormd, zullen de rollen opnieuw rollen. Wat meer is, dit kan meerdere keren worden uitgevoerd, waardoor u winst na winst kunt behalen.

7. Zonnevanger Gigablox

Yggdrasil’s Suncatcher Gigablox is het vierde spel in de Gigablox serie, en is de perfecte slot voor lage tot medium-rollers die toch de kans willen hebben om groots te winnen. In termen van ontwerp en gameplay, Suncatcher Gigablox is griezelig vergelijkbaar met NetEnt’s Starburst, maar er is een onderscheidend kenmerk: de Gigablox mechanica. Dit betekent dat u technisch gezien een scherm vol van hetzelfde symbool kunt krijgen, en u kunt op beide manieren winnen.

Beste online slot games - I love noord

6. Bonanza Megapays

Als de naam van deze slot van Big Time Gaming geen gedachten van enorme prijzen oproept, zijn we er zeker van dat dit het wel zal doen – Bonanza Megapays heeft een Mega progressieve jackpot die begint bij maar liefst 300.000,00 en vanaf daar alleen maar toeneemt! Je kunt deze prijs winnen tijdens de respins bonus feature als je genoeg Megapays symbolen hebt.

5. Ishtar: Krachtzones

Playtech’s Ishtar: Power Zones is een prachtig spel met de godin van liefde en oorlog. Het biedt ook 15.625 verschillende manieren om te winnen en wordt spannend gemaakt door het Power Reels mechanisme. Dit betekent dat blauwe vlammen kunnen landen op elk symbool behalve de Wild, waardoor Power Zones ontstaan. Meer blauwe vlammen kunnen de Zones doen groeien en met elkaar verbinden. Wanneer een blauwe vlam op een Power Zone landt, zullen alle symbolen in de Zone veranderen in meerdere exemplaren van dezelfde soort. Deze Power Zones zullen dan verdwijnen, en je kunt ze weer opbouwen.

4. Beschermer van Athene

Guardian of Athens zal je vervoeren naar het oude Griekenland met symbolen van zwaarden, helmen, gouden munten, schilden en tempels – de laatste twee zijn bonussymbolen. De slot van Quickspin is een hoge volatiliteit en het rtp percentage is vrij goed met 96,58%. De gratis spins bonus biedt u vier opties om uit te kiezen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om een ongelooflijke 16.000x uw totale inzet te landen.

3. Beschermer van Athene

Het maken van het aan de top drie is Reptizillions door Red Tiger. Verwacht vier verschillende soorten dinosaurussen te zien tegen een achtergrond van bergen, jungles en nog meer dinosaurussen. Dinosaur Super Symbols zet je in de kans van de landing een aantal grote winsten, met scatter symbolen geven je 10 gratis spins. Het uitbetalingspercentage is een beetje aan de lage kant met 95,69%, maar de hoogste inzet is slechts 20,00 en dit kan je de maximale prijs van 89.460,00 opleveren.

2. Jammin’ Potten 2

Op weg naar onze lijst op nummer twee is Push Gaming’s vervolg op Jammin’ Jars, Jammin’ Jars 2! Jammin’ Jars was zeer succesvol, maar met dit soort enorme uitbetalingen zal Jammin’ Jars 2 een nog grotere hit worden. Dit is een heel leuk spel dat zich afspeelt in een cartooneske nachtclub. De energieke soundtrack past perfect bij de sfeer.

1. Parthenon: Zoektocht naar Onsterfelijkheid

Het innemen van de felbegeerde # 1 plek voor de beste slot games in juni 2021 is NetEnt’s Parthenon: Quest for Immortality. Zoals je je kunt voorstellen, is de slangenharige Medusa het hoogst uitbetalende symbool in het spel, dat je tot 40x je inzet kan opleveren. Andere symbolen die je zult zien zijn Pegasus, de Drietand, de slang en de boot. Deze prachtige slot biedt 10.000 manieren om te winnen en dankzij de Wild Generation Zone, kunnen enorme winsten gebeuren wanneer u het het minst verwacht.