Buurtrestaurant VanHarte

Buurtrestaurant Van Harte is een restaurant voor alle buurtbewoners van Midden-Noord. Ook kinderen zijn onder begeleiding van hun ouders, welkom. Er wordt iedere dinsdag en donderdag een 3- gangen-menu geserveerd. Het diner wordt gemaakt door een professionele kok en bij u uiterlijk om 17.30 uur aan tafel opgediend door gastvrije vrijwillige serveersters en obers. Het VanHarte restaurant is in samenwerking met de Meeuw opgezet om zo bewoners uit Midden-Noord de kans te bieden voor een lage prijs, gezond en gezellig uit eten te gaan en bewoners uit hun buur t (beter) te leren kennen. Een Buurtrestaurant als ontmoetingsplek voor de buurt!

Adres

Buurthuis De Meeuw
Motorwal 300 (hoek Meeuwenlaan)
1021 PH Amsterdam

Restomanager

Rutger de Jong
r.dejong@restovanharte.nl
Tel : 06 290 164 31

Openingstijden

woensdag en donderdag.
Resto open 17.00 uur. Aanvang maaltijd 17.30 uur

Reserveringen

Bel het gratis telefoonnummer 0800-0151
op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur.
Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

Reacties


ilovenoord