Sporten zonder beperkingen

Voor kinderen met een beperking is sporten bij een reguliere sportclub vaak niet mogelijk. Only Friends biedt dan uitkomst. Bij deze club kunnen kinderen en jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking onder begeleiding sporten. Tot voor kort zaten de verschillende sporten over heel Amsterdam verspreid. Judo zat in Noord, streetdance in Zuid-Oost en voetbal in Oost.

Sinds zaterdag 15 mei kunnen Only Friends-leden al deze sporten (en meer!) op één geweldige plek in Noord beoefenen: in het Ronald McDonald Centre op Sportpark de Weeren. De kleedkamers en sportvelden in dit hypermoderne sportcentrum zijn zo aangepast dat iedereen er terecht kan. Het Centre bestaat onder meer uit twee sportvelden, een Cruyff court, atletiekbaan, fitnessruimte, dojo en een sporthal. Aan het zwembad wordt nog gewerkt.

Kijk voor meer informatie op www.onlyfriends.nl

i love noord

ilovenoord van:
jacqueline ancona

Reacties


ilovenoord