De Ransdorper Toren – Open elke dag in juli & augustus

De Ransdorper Toren – Open elke dag in juli & augustus

De Ransdorper Toren trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Naast toeristen ook veel mensen uit de Amsterdam en omgeving. De toren is tevens een toeristisch informatie punt (TIP) waar diverse folders en fietsroutes te verkrijgen zijn.

Winters Wel en Wee

Dit jaar heeft de tentoonstelling als onderwerp Winters Wel en Wee. Iedereen die de toren wil beklimmen om van het weidse uitzicht te genieten kan gebruik maken van de openingstijden of komen op afspraak. Op de tussenverdieping kunt u even uitrusten om de tentoonstelling te bekijken. Behalve ijspret hebben enkele winters veel problemen opgeleverd. Bijvoorbeeld de zwerftocht van de Durgerdammer vissers die 14 dagen in barre weersomstandigheden op een ijsschots ronddreven over de Zuiderzee.

Openingstijden:

april t/m september:
zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur

juli en augustus:
dagelijks van 11.00-17.00 uur
(maandag’s gesloten)

Toegang 0,50 euro

Reacties


ilovenoord