Potje met vét! – Avondvierdaagse start 7 juni

Potje met vét! – Avondvierdaagse start 7 juni

Vanaf maandag 7 juni zie je ze weer door Noord trekken: hele hordes kinderen met begeleidende ouders die de Avondvierdaagse lopen. Met natuurlijk een doorgesneden citroen plus pepermuntje én zakdoek in de hand.

Iedere avond wordt tussen 18.00 en 19.00 uur gestart vanaf het sportpark van de Volewijckers aan de Baron de Coubertinlaan. De allerjongsten lopen elke avond vijf kilometer. De oudere kinderen en volwassenen die individueel meedoen, lopen per keer tien kilometer.

Nog niet ingeschreven maar wel zin? Maandag 7 juni van 17.00 tot 19.00 uur kan iedereen zich nog inschrijven voor vijf euro per persoon. Nog aan het twijfelen? Dit jaar is er elke avond om 17.45 uur een speciale Zumba warming-up. Daar krijgt iedereen het warm van!

door: jacqueline ancona

Reacties


ilovenoord