TRASHVILLE en Sunday Market in Tolhuistuin – 20 juni

TRASHVILLE en Sunday Market in Tolhuistuin – 20 juni

SUNDAY MARKET is dé maandelijkse fashion, art & designmarkt in Amsterdam. Een platform voor ontwerpers en kunstenaars om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken.

TRASHVILLE is houtje, touwtje, tie wrap en duct tape: een afvalrace met zelfgebouwde amfibievoertuigen. De route loopt door de Tolhuistuin en het Buiksloterkanaal. Trash Ville begint met een berg waardeloos materiaal. Autobanden, hout, pallets, PET flessen, ijzer. Die berg verandert in een pretpark aan leuke, inventieve, grappige, functionele, en algeheel mindlifting voertuigen waarmee aan het einde van de dag geracet wordt. Ga naar www.trashville.nl om je met je team vast in te schrijven. i.s.m. Partizan Publik

Bekijk het hele programma van de Tolhuistuin

Reacties


ilovenoord