Verslag van de Zomerse Theateretappe donderdagavond 3 juni

{van onze nieuwe verslaggeefster!}

Verslag van de Zomerse Theateretappe donderdagavond 3 juni

In een container…

Gisteren fietstocht door het Waterland met korte voorstellingen. Prachtig weer en daardoor zeer goedgehumeurd starten wij aan de Liergouw. Met z’n alle in een container, heel dicht op de danseres/ zangeres. Ze trakteerde ons op een voorstelling uit het hart. Heel erg breekbaar stelt ze zich op. Krachtige, maar ook met fragiele stem zingt zij. We zitten er letterlijk bovenop, heel intiem voelt dat.

Fietstocht…

Na fietstocht over de dijk de volgende container. Een vertelster ditmaal, met hart voor Noord. Ze neemt ons mee naar begin vorige eeuw. Boeren en de strijd tegen het Water. Geboeid luister ik. Buiten ons theatertje ruist niet het wassende water, maar voorbijgaande auto’s. Geeft niet, het past er eigenlijk wel bij.

Stadshoeve…

Verder fietsen naar de Stadshoeve. Heerlijk diner van www.boergondineren.nl. Altijd goed. Zonder twijfel het lekkerste eten in Noord. Hierna volgen nog twee voorstellingen. Een mooie avond. Mooi landschap, mooie ervaring, mooi eten, mooi Noord.

Theateretappe.nl

Marcia

Reacties


ilovenoord