Carl Craig (zaterdag 17) en Accordeons (zondag 18) in Tolhuistuin

Carl Craig (zaterdag 17) en Accordeons (zondag 18) in Tolhuistuin

Voetjes van de vloer in de Tolhuistuin dit weekend!
(Nu met de goede data, met dank aan een oplettende ilovenoord-lezer)

  • Zaterdag 17 juli DISCO 3000 met Carl Craig!

Back to the roots of dance music! Dat is de strekking van Disco3000. Na uitverkochte edities in Paradiso en Trouw afgelopen winter, kiezen we nu voor de buitenlucht en het ultieme-vrije-blote-voetjes- gevoel. Deze editie gaat verder dan de house en disco boost die je van ons gewend bent. Er is afrobeat uit Ghana, dub uit Jamaica, balearic en Brasil.

We eindigen natuurlijk knallend with some real House Music!

You know the deal.

Bar en keuken vanaf 15:00 geopend


  • Zondag 18 juli Accordeons vooruit!

Een avond vol accordeonvirtuozen uit alle windstreken. Een ode aan het instrument dat alle emoties ter wereld bespeelt. Van talent uit Noord tot muzikanten met internationale allure: maestro Nihad Hrustanbegovic met een crossover van balkan, flamenco en jazz, hiphopfolk van accordeonist Onno & rapper Rico (bekend van Muppetstuff/Opgezwolle), Roos Rebergen (Roosbeef) op accordeon, levensliedzanger Ruud Versteeg, accordeonist Robert van der Hoop, smartlappen en franse chansons van meidentrio Zazi. En dan, als de avond over het park valt… een vertoning van de film ‘Los viajes del viento’ (De reizen van de wind, Ciro Guerra, 2009). Een visueel en muzikaal spektakel over een vervloekte accordeon, die de bespeler verstrikt in het artiestenleven. Een surrealistische roadmovie waarin de ruige landschappen en de duivels goede muziek van Colombia centraal staan. De presentatie is in handen van Francis Broekhuijsen en DJ Jairzinho draait zijn platen.
Op vertoon van je accordeon gratis entrée!

…. en natuurlijk ook Noordjes Zomervlucht, nog drie keer!!!

Bij Noordjes Zomervlucht strijk je neer in de Tolhuistuin en waan je je in de wondere fantasiewereld van Noordje waar jij onderdeel van uitmaakt.

Elke zondag: 18 juli, 25 juli en 1 augustus.

Reacties


ilovenoord