GirlsLoveDJs MINIFEST + WK finale – Tolhuistuin zondag 11 juli

GirlsLoveDJs MINIFEST + WK finale – Tolhuistuin zondag 11 juli

Het begon als een clubavond waar mensen in ruil voor een diner in de Supperclub hun favoriete platen draaiden. Nu, zeven jaar later en met zo’n 700 feesten achter de rug, is GirlsLoveDJs uitgegroeid tot een begrip in de Amsterdamse en Nederlandse party-scene. In die zeven jaar hebben verschillende concepten het licht gezien. Denk aan SEEN, Hush Hush en The Dirty Dirty Dirty. Omdat ze het nog niet druk genoeg hadden, organiseren de heren in de Tolhuistuin een eigenzinnige minifest met excentrieke acts, DJs, BBQ, GirlsLoveDjs cocktails en een special guest. En dat allemaal onder de fier wapperende vlag van GirlsLoveDjs.

Line-up: The Flexican, Jim Aasgier, Jaziah, Rubywax & MissingLinks, Rubix, Quinten 909, The Pony Peaches en friends, Lee Stuart & Sef ‘s Fliga Sessions, Cats From House, Mice on Table, Phalerieau,LES DEUX (Andela & Caron) en Philip Young & Rogor. Live: The Hope Dealers

Reacties


ilovenoord