Kinderfeestje op de boerderij

Kinderfeestje op de boerderij

Bij de stadshoeve in Zunderdorp kan je een feestje geven. Met max 10 kinderen de hele middag op de boerderij. Koeien naar de stal drijven en proberen er melk uit te krijgen. En dan natuurlijk drinken.. als je durft. Of gewoon in het hooi spelen ..of visjes zoeken in de sloot. Aan het eind van de middag zijn er pannenkoeken (super, zo lukken ze bij mij nou nooit) en vermoeide kinderen met een grote smile op hun gezicht. Top locatie tussen Noord en Zunderdorp.

Een verjaardagsfeestje kost € 100,-. Voor € 20,- extra, bakken ze een berg heerlijke pannenkoeken, en dekt de boerin gezellig de tafel in de kleine stal.

Ook voor grote mensen

Grote mensen kunnen ook een feestje geven. Bourgondineren heeft een keuken gemaakt in de stal en maakt er diners voor groepen.

meer info op: www.stadshoeve.nl

Reacties


1 Comments on this post

  1. In april werd mijn zoontje 8 jaar en zijn we met in totaal 9 kinderen voor een verjaardagsfeestje met pannekoeken naar de Stadshoeve gegaan. Er waren meer meiden dan jongens bij, maar ieder was super enthousiast en zelfs wij (ik had natuurlijk te begeleiding wat ouders mee) hebben een fantastische tijd gehad. Kinderen boerderij ontdekken, speurtocht/ondekkingstocht dmv fotomapje, dieren eten geven en door de hooiberg springen, wij buiten in het zonnetje genietend van een heerlijk bakje koffie. Menig kind brulde erna; “Hier wil ik ook mijn verjaardagspartijtje geven..!” Schitterend!

    Mariëlle /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord