Na 't IJ – Noorderlicht

Na ’t IJ – Noorderlicht

Van 1 t/m 11 juli vindt op en rond de NDSM werf Over Het IJ Festival plaats. Dit festival wordt inhoudelijk vormgegeven door jonge theatermakers die zich laten inspireren door de bijzondere locatie waar zij hun stuk opvoeren. Dat kan in een container zijn, maar ook onder een scheepshelling of in een oude loods. Uiteraard kunnen jullie iedere dag terecht bij ons voor een speciaal aangepast theatermenu waarvan de gerechten lekker en snel op tafel zullen staan. Na het eten en de voorstellingen is het tijd voor muziek! Zowel in het festivalhart van Over Het IJ Festival als bij ons in Noorderlicht treden dagelijks verschillende live-bands en DJ’s op. Bij ons starten de optredens vanaf een uur of 21:00.

bekijk de programmering op: http://www.noorderlichtcafe.nl/?p=programma

Reacties


ilovenoord