Speeltuinfeest

Speeltuinfeest

Deze zomer hoeft geen kind in Noord zich te vervelen. In alle speeltuinen zijn veel leuke vakantieactiviteiten. Het openingsfeest was vandaag, maandag 12 juli in Het Bloemenkwartier. Jammer genoeg met flinke regenbuien tussendoor maar daar trok niemand zich wat van aan, want ook binnen was er genoeg te doen.

Je kon boogschieten, golfen, de limonadekoe melken, karaoken, je laten schminken (de Spaanse vlag voor één heel blij half-Spaans jongetje), drummen, (plastic) kippen vangen en dat was nog maar de helft. Dat belooft heel veel goeds voor de rest van het zomerseizoen! Ga bijvoorbeeld een boomhut timmeren in De Zeeslag of verzin je eigen zeemansverhalen in het mobiele atelier dat langs alle speeltuinen trekt.

Kijk voor meer informatie op www.stichting-spin.nl

Reacties


ilovenoord