Summerzz in Noord – Check hier wat jij deze vakantie kan gaan doen!

Summerzz in Noord – Check hier wat jij deze vakantie kan gaan doen!

Even op een rij: – je hoeft niet uitgerust te zijn voor school, – in bed liggen, daarvoor is het nu veel te warm, – als je aan Ramadan doet, ga je pas na zonsondergang eten dus dit is de perfecte tijd voor de Nacht Cup! Deze voetbalwedstrijd is slechts een van de eventzz, want ben jij op zoek naar avontuur deze zomer: You name it, Noord heeft het!

Silly Games en nog veel meer!

Fun Forest, Silly Games, tijdens de zomerperiode maken de normale activiteiten van het jongerenwerk plaats voor wel heel bijzondere. De zomeractiviteiten worden kris kras door het stadsdeel georganiseerd. En soms gaan we zelfs op avontuur buiten de stad. Zo gaan we op z’n kop in Walibi, op zoek naar orka’s met het zeevissen, wat kleur op doen met paintballen, leren hoe- krijg- ik- eten -zonder -hulp –van- mijn- moeder – in de kookworkshops, melige meidenmiddagen met een rollerdisco en nog veel meer. Check voor meer info over het zomerprogramma www.dockzz.nl

’s Nachts voetballen

Ook zeker bijzonder is de Ramadan-cup die het jongerenwerk organiseert. Tijdens de Ramadan mogen Islamitische jongeren pas na zonsondergang voedsel en drinken tot zich nemen. Het is dan niet verstandig om overdag te sporten. Daarom organiseert het jongerenwerk een groot voetbaltoernooi op 17 augustus dat om 23.00 uur begint en tot 5.00 uur ’s ochtends duurt.

download de flyer met het gehele programma

Reacties


ilovenoord