Sundeck Festival – zaterdag 31 juli NDSM (save the sub!)

Sundeck Festival

De NSDM Werf verwelkomt je op zaterdag 31 juli voor een uniek festival. Uniek, omdat er nog nooit een muziekfestival in de haven van de NDSM Werf is georganiseerd.

Eén podium, twee giganten van zeeschepen (46 en 76 meter), 4 zonnedekken en de pier worden aangekleed in Mediterrane  sfeer. Op zaterdag van 12.00 – 23.00 uur.

Een brede pier die tot ver in het IJ reikt, waar twee indrukwekkende en authentieke schepen aan liggen. Aan boord zijn zonneterrassen ingericht, waar je ijskoude witte wijn en oesters kunt bestellen en heerlijk kunt genieten van het fenomenale uitzicht op Amsterdam CS, de onderzeeër, de NDSM Werf en vele voorbij dobberende schepen over het IJ.  Met een beetje geluk passeert er zelfs nog een cruiseschip (of twee) van de Holland Amerika Lijn. Je kan ze bijna aanraken.

Kortom, in een mediterrane sfeer golven hapjes, drankjes en heerlijke muziek aan je voorbij.

Kom op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur dansen op de pier en op de schepen met live performances en internationale dj-s, hangen op de zonnedekken en genieten van oriëntaalse Sushi- en Sashimi en de Upper Champagnebar.

De artiesten zijn:

CHRISTIAN PROMMER (Live) – K7 Records
Superfly Soul Orchestra (Vienna)
Stee Downes (Sonar Kollektiv)
O Boogie (Rush Hour/ drie keer niks)
Rebekka Ling (Live)

Entree €20,- (vvk)
Zaterdag 31 juli, 12.00 – 23.00 uur
NDSM Haven Amsterdam, 12 minuten met de gratis NDSM pont. Geen aanlegmogelijkheden voor andere schepen, bootjes, sloepen etc. Dus reis met OV / de NDSM Pont.

Bestel nu je kaarten via
http://www.sundeckfestival.nl

Sundeck ondersteunt Save the Sub

Sundeck ondersteunt Save the Sub. In de NDSM Haven ligt een machtige 90 meter lange onderzeeër. Een landmark voor Noord. In 2005 was de laatste legale activiteit aan boord van de onderzeeër, een prachtig stuk van Merlijn Twaalfhoven, Kursk. En daarna werd het stil rondom de onderzeer. Nobody knew, nobody cared. Tot nu. De onderzeer wordt gesloopt in Turkije en dat kan uiteraard echt niet. Laat je stem horen via Facebook. Save the Sub!

DeDocks,  NDSM Haven aan het IJ, Graag Gedaan Produkties en Finley  slaan hun handen ineen.

DeDocks is het eerste organisatie concept eventbureau op de NDSM werf en is initiatiefnemer van o.a. de NDSM Haven en organiseert mede de Cultuur Snack Route op de Werf.

NDSM Haven is een verzameling van zeeschepen aan het IJ. Deze schepen worden gebruikt voor zowel publieke als zakelijke evenementen, fotoshoots en filmopnames. Daarnaast verzorgen zij de programmering in de haven en op de schepen en (mede) verschillende maritieme events als SAIL 2010, Zuijderzee zeilen, Nautic Golf event en bootexcursies naar de zeehavens van Amsterdam.

Reacties


ilovenoord