Talenten van noord: Noord Talent Award 2010!

Talenten van noord: Noord Talent Award 2010!

De Noord Talent Award is dé zoektocht naar talent in Amsterdam-Noord. Iedereen tussen de 12 en 23 jaar die woont, werkt of naar school gaat in dit stadsdeel kan meedoen. Je kunt je solo, als duo of als groep inschrijven in vijf categorieën: Expo, Dance, Pen, Music en Sport. Op zondag 12 september 2010 volgt er een officiële en spectaculaire uitreiking op het Noorderparkfestival.

Hoe doe je mee?

Je doet mee door het uploaden van een filmpje, foto of een tekst van jouw talent op deze site. Een professionele jury beoordeelt alle inzendingen. Na de zomer maken zij de nominaties via deze site bekend. Let op! De inschrijving sluit op 1 september 2010!

meer info: http://www.noordtalentaward.nl/

Reacties


ilovenoord