Waar staan deze stokrozen?

Amsterdam Noord barst deze zomer van de stokrozen. Weet u waar deze staan? En zijn er meer plekken in Noord waar je ze kan vinden? Laat het weten!

Reacties


2 Comments on this post

  1. Die stokrozen staan overal.. ook in mijn tuin. Ze zijn fantastisch. En… ze zaaien heel makkelijk uit. Naast de grote bloeiende planten vind je kleine plantjes die volgende jaar bloemen geven. Graaf ze uit en zet ze op een andere plek neer.. zodat volgend jaar heel Noord bestokroost is…

    Marcia /
  2. Van mijn 10km fietsen tussen huis en werk zijn er 8 door Noord. Iedereen die ik er enthousiast over vertel vraagt hoe dat nou kan, 8km, maar ja… Noord is echt groot. En die stokrozen op de brug in de Purmerweg (kruising met watertje van de Grote Die) waren wekenlang een lust voor mijn oog!

    Barbara /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord