What's happening in de Dirk? Een Opera?

What’s happening in de Dirk? Een Opera?

Deze zomer speelt de nieuwe muziektheatervoorstelling Supermarkt Songspiel op locatie in verschillende supermarkten van Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en DEEN. Op tribunes in de winkels maakt het publiek kennis met de belevingswereld van de kassameisjes. We komen ze iedere dag tegen, maar weten niets van ze. Supermarkt Songspiel is een coproductie van Stichting ‘t Beemstervarken, M-Lab en Stichting IJ Producties.
Supermarkt Songspiel is een mix van videofragmenten met kassamedewerkers en live gezongen operaliederen uit de songbooks van Bertolt Brecht en Kurt Weill, in een vertaling van Jan Rot. Voor de videobeelden zijn kassières van de Dirk van den Broek aan de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord geïnterviewd. De voorstelling gaat op tournee langs verschillende zomerfestivals.

26 en 27 juni Sloterplas Festival
Dirk van den Broek, Amsterdam Osdorp
26 juni om 21.30 en 27 juni om 19.30 uur

1 t/m 11 juli Over het IJ Festival
Dirk van den Broek, Amsterdam-Noord
Van 1 t/m 4 juli en 6 t/m 10 juli om 21.30, en 11 juli om 19.30

Reacties


ilovenoord