Kleine architecten – workshop van Noordjes Kinderkunst

Kleine architecten – workshop van Noordjes Kinderkunst

Na het succes van de cursus Vindplaats Onbekend, waar je alles over het stilleven kon leren, kun je nu aan de slag met het ontwerpen van je eigen huis bij Noordjes Kinderkunst Academie!!

Dagen: 8, 9, 10 augustus van 10.00- 12.30 uur (met een half uur pauze)

Geef je snel op via info@noordjeskinderkunst.nl of via 020 7798545

maandag 9 augustus ZIEN: De eerste les leer je alles over architectuur en ga je met een kunstenaar kijken naar verschillende bouwstijlen en bouwontwerpen zoals bovenstaande voorbeelden. Je gaat samen met de kunstenaar de buurt in om je te laten inspireren door bijzondere gebouwen en jullie gaan langs bij een echt architecten bureau! De eerste schetsen worden gemaakt.

dinsdag 10 augustus DOEN: Na het kijken naar bouwconstructies, ontwerpen, kleurgebruik, en inrichting ga je jouw eigen huis bouwen in het klein. Als eindresultaat maak je een mini etalage met de door jou gemaakte ontwerpen .

woensdag 11 augustus. LATEN ZIEN: De cursus eindigt natuurlijk met een tentoonstelling die je zelf gaat inrichten bij Noordjes Kinderkunst Academie zodat je hele familie kan komen kijken!! De tentoonstelling is te zien tot en met 15 augustus.

Reacties


ilovenoord