Sense More op het Waterlandplein – 4 september

Sense More op het Waterlandplein – 4 september

Sense More betekent in het Engels: meer waarnemen. Sense More wil  daarom ook de 5 zintuigen van de bezoekers prikkelen. Inspelen op de belevingswereld met lekker eten en drinken, beautyworkshops, luchtkussens, een groot podium met verschillende dj’s en lokale en nationaal bekende artiesten.

Alle culturen zijn weer vertegenwoordigd op het zinnenprikkelende festival: Hollands, Surinaams, Antilliaans, Marokkaans, Turks, Braziliaans en Kaapverdisch. Met optredens, hapjes en drankjes en kraampjes. Het programma biedt voor elk wat wils

Er is een groot podium met muziek, Dancarinas Tropicais (Brasildancers), optredens van artiesten waaronder de nationaal bekende band La Rouge, zanger Jayh bekend van Mijn Baby en Jamrockshow met onder andere DJ’s Waxfiend en MBA.

Ook voor de kleine bezoekers is er van alles te doen: beesten aaien op de kinderboerderij, springen op de luchtkussens of je laten schminken. Voor iedereen zijn er creatieve activiteiten zoals bodypainting en een workshop T-shirts ontwerpen onder leiding van Tjoller Inc.

meer info op: http://www.sensemore.com

Reacties


ilovenoord