Winnaars Steinway Pianoconcours in Noorderparkkamer

Altijd al willen weten hoe een meesterpianist er uitzag toen die nog jong was? Kom dan a.s. zondag 15 augustus naar de Noorderparkkamer. Daar gaan om 14.45 precies drie pianotijgers los. Ghil Bae (15 jaar), Nicola Braam (12 jaar) en Tejas Ziegler (11 jaar). Alle drie zijn ze winnaar van het prestigieuze Steinway Piano Concours voor jongeren onder de 17 jaar.

Dit concours vindt om de twee jaar plaats en wordt in vele Europese landen gehouden. Wij zijn al benieuwd naar de loepzuivere loopjes over de toetsen, de beeldende klanken en de geconcentreerde blikken.

Zorg vooral dat je er al om 13.30 uur bent. Dan treden de iets minder jonge virtuozen op van het Codarts Blazersensemble. Dit zijn eveneens talentvolle studenten van het Rotterdams Conservatorium.

Beide optredens in het kader van het Grachtenfestival 2010.

voor meer informatie kijk je op:
Noorderparkkamer
Steinway Piano Concours
Grachtenfestival

Reacties


ilovenoord