Banne Bruist 2010

Banne Bruist 2010

Op zondag 26 september wordt weer het traditionele Banne Bruist Festival gehouden. Tussen het Parlevinkerplein en de Statenjachtstraat  is er een braderie, een rommelmarkt en een informatiemarkt.  Er zijn drie podia met muziekoptreden voor diverse leeftijdsgroepen. Ook zijn er natuurlijk weer kinderspellen en kinderactiviteiten. Het festival begint om 12 uur en eindigt om 17 uur (markt) en 19 uur (muziekprogramma’s).

Sport- en Gezondheidsmarkt

Nieuw op Banne Bruist is de Sport- en Gezondheidsmarkt, te vinden achter de Buiksloter Apotheek.  In de “Wat eet en beweeg ik-bus” kunnen bezoekers o.a. hun uithoudings- vermogen laten meten en meedoen aan een aantal gezonde workshops, er zijn sportdemonstraties en er is informatie over gezonde voeding.

Roofvogelshow

Een spectaculair onderdeel van het programma belooft de Roogvogelshow te worden. Bezoekers kunnen kennismaken met roofvogels van verschillende grootte, die vrij worden gevlogen. Te zien bij het Statenjachtpodium (13 uur) en het Graspodium (15 uur).

Voor de oudere kinderen is het kanovaren dit jaar vervangen door het lopen over water in een grote bal.  Voor deelname aan de kinderspellen zijn spellenkaarten te koop bij de Informatiestands �
€ 1,50.

De programmering op de diverse podia ziet er als volgt uit:

  • Statenjachtpodium: Trafassi, Lions of Africa (dans, percussie en acrobatiek uit Dakar, Senegal), Cooldown Café, Glamour Girlz, Mike & Colin, aangevuld door Ruud met  Mokumse muziek en Samantha, de winnares van The Sound of Noord. De muzikale uitsmijter is Wolter Kroes.
  • Graspodium:  Torenhoog Kinderband, Lions of Africa percussie,
  • Podium4U: Kinderen uit de buurt laten zien wat ze kunnen, te gekke Kinderquiz en Mams. Met presentatie door kinderen!
  • Parlevinkerpodium: DJ,s   Let’s go loca (met Kings of bonga), ATIF en Suggest, Hiphop, jeugdband please hop, Jeromy en 4pack,  Badboy Taya, Adonis, RTS, RAP, Mellamal, Jaja en Urban, Kidjones, Aisha en Servino.

Grotere kaart weergeven

Reacties


ilovenoord