Dolen door Disteldorp in het Disteldoolhof

Dolen door Disteldorp in het Disteldoolhof

Wanneer? Zaterdag 18 september 2010, thematuinen en workshops van Disteldorp van 13.30 tot 18:00 uur, biologische buurtbarbeque van 18.00 tot 22.00 uur

poster Disteldoolhof

In diverse tuinen kan kennis worden gemaakt met de creatieve bewoners en hun workhops. Je ziet vijf thematuinen: Swingtuin, Springtuin, Martial Artstuin, Creative Artstuin en een Spirituele tuin. Van tarot tot onze kruidendokter en van toiletkunst tot samen muziek maken, het kan op deze middag allemaal… kom je ook lekker dolen?

… hier het kaartje van het doolhof, klik voor een PDF versie:

disteldoolhof

Het Disteldoolhof festival is mogelijk dankzij een bewonersinitiatief dat aan drie creatieve bewoonsters is toegekend door stadsdeel Amsterdam-Noord. Het project is een co-productie tussen bewoners, krakers en creatievelingen en het is bedoeld voor alle geïnteresseerde Noorderlingen.

Programma

* Opening door de wethouder op het Distelplein
* Spannende ontdekkingsroute
* In diverse tuinen kan kennis worden gemaakt met de creatieve bewoners en hun workhops.

Er zijn op deze dag een vijftal thematuinen: Swingtuin, Springtuin, Martial Artstuin, Creative Artstuin en een Spirituele tuin.

* Tarot lezen
* Kruidendokter
* Toiletkunst
* Samen muziek maken

De dag wordt afgesloten met een biologische buurtbarbeque en diverse muzikale optredens van 18.00 tot 22.00 uur met een spetterende, verrassende afsluiting.

Reacties


ilovenoord