Festival 5D Vrijplaats voor de zintuigen – NSDM 11 september

Festival 5D Vrijplaats voor de zintuigen – NSDM 11 september

Festival 5D is een culturele totaalbeleving, die verder gaat dan reguliere festivals. Ga mee op ontdekking door deze proeftuin van theater, dans, muziek, culinair vermaak en nog veel meer, en laat al je vijf zintuigen verrassen!

Laat je betoveren door de vrolijke verhalen van Wijnand Stomp. Zie hoe het Terugspeeltheater aan de haal gaat met jouw idee. Verwonder je over de dramatische poppen van de Muzen. Ervaar een culinaire voorstelling in de Eet-O-Theek of ga ‘eten in het donker’. Doe mee met de muziekworkshops van De Orkestbak of ga dansen in de Danssalon.

Krause

Geniet verder van Sara Kroos, Krause, Henk Zwart, Tiuri, Rock&Rollstoel Producties, dOKtr Z, Frits Lambrechts, LéLé Mam, Fanfare van de Eerste Liefdesnacht, La Strada, het reuzenschilderij, de Uitkijktoren, het Mobiele Naaiatelier en nog veel meer…

http://www.festival5d.nl moet je even bekijken voor het volledige programma!

Reacties


ilovenoord