filmdebuten uit het wijkproject Noord Verandert

filmdebuten uit het wijkproject Noord Verandert

Op woensdag 6 oktober vindt klokslag 19.30 uur de vertoning plaats van een gevarieerde rits filmdebuten uit het wijkproject Noord Verandert.

De reporters van deze microfilms (lengte van 1 tot 8 minuten) zijn zelf aanwezig. Met een korte toelichting dagen ze u in de zaal uit om te reageren. Grijp die kans, klopt het beeld dat ze van uw wijk neerzetten? Herkenbaar, uit het hart gegrepen of helemaal van Mars?

Deelnemers zijn dit keer de reporters Wilma van den Akker, Maribel Rodriquez, Michiel van der Lans, Pieter Sanders, José Vincent en Bram de Waard.

De vertoning vindt plaats op woensdagavond 6 oktober om 19.30 uur precies. We hebben voor deze avond Museum De Noord afgehuurd. De bar van het Museum is de hele avond open en wij zorgen voor wat lekkere hapjes. Het adres is Zamenhofstraat 28 A, 1022 AD Amsterdam Noord, nabij het Vogeldorp.

Tevens staat er voor deze avond een verrassingsfilm geprogrammeerd over een opzienbarend community art project dat eerder dit jaar in Noord is uitgevoerd. De makers van deze documentaire zitten ook in de zaal en zijn nieuwsgierig naar uw reactie.

19:30 – microfilms Noord Verandert
20:15 – pauze
20:30 – macrofilm verrassingsdocumentaire

Lokatie: Museum de Noord, Zamenhofstraat 28 A

de website van Noord Verandert: http://www.noordverandert.nl

Reacties


ilovenoord