Huisgemaakte mode op de Home Made v/d Pekmarkt

Huisgemaakte mode op de Home Made v/d Pekmarkt

Zaterdag 2 oktober kun je poseren, je verkleden of laten knippen op de Home Made v/d Pekmarkt. Deze creatieve buurtmarkt staat vandaag helemaal in het teken van huisgemaakte mode.

Oude truien worden omgetoverd tot modieuze outfits, iedereen kan oude kleding meenemen om te laten restylen. Ook kun je leren hoe je een model kunt worden tijdens ‘Do you want to be a Model?’ of je eigen portfolio maken met een fotograaf en visagiste. Dicht mee met de dichters die de gaten in je kleren dichten, laat je handen beschilderen met Henna, maak je eigen mode-accessoires in een workshop van Ons Huis of laat je knippen in een hele bijzondere kappersjas. Honden lopen een modeshow in zelfgemaakte hondenkleding. Geef je hond ook op!

Bewoners uit de Van de Pekbuurt verkopen zelfgemaakte producten: sieraden, honing uit Noord, schilderijen, zelfgemaakte zeepjes en crèmes. Je kunt een karikatuur van jezelf laten maken. Daarnaast is er heerlijk Marokkaans, Braziliaans en Surinaamse eten, kun je je eigen sap persen in de levensgrote sapcentrifuge en geluk halen uit een doosje. Er is muziek van de Ierse groep ‘Out Cider’ uit Amsterdam-Noord en de akoestische band ‘Biscuits’.

Reacties


ilovenoord