ilovenoord puft even uit…

ilovenoord puft even uit…

Wat een heerlijke dagen weer in amsterdam noord….

Vanuit de uitkijktoren goed zicht op alles ...

gisteren de opening van Beeld Hal Werk met een waanzinnig mooie tentoonstelling aan de Overkant en vandaag met vijf kinderen op de fiets, en drie pappa’s naar de van de Pek buurtmarkt! Vliegers maken! Aangekomen schoten ze alle kanten op, schmincken, cake eten, limonade drinken, vliegers knutselen, honing snoepen, een lucht-gedicht versturen naar je liefste, hangen in de stoelen van de Lokatie,… het kon niet op. Ook niet voor de pappa’s die genoten van koffie van Distelweg 113, heerlijke pannenkoekjes met tonijnvulling, en vooral heel veel kinderen, die heen en weer rennen met vliegers en beschilderde snoetjes.

muziek, koffie, hangen ...

Luchtdoop

Maar dan is het toch zo ongeveer tijd om de gemaakte vliegers een luchtdoop te geven.
Aangekomen bij Overhoeks denderen vrolijke muzakjes uit de boxen en proberen we onze vliegers uit. De pappa’s besluiten dat er onder windkracht 3 niet gevliegerd kan worden en zien toe hoe alle kinderen zich kostelijk vermaken met een poging hun vlieger toch de lucht in te krijgen, al is het maar voor enkele seconden. Vertier en plezier!

Ondertussen komt de Bus van Dunne Muren even voorbij …

leuk dat een speler zijn shirt extra vies maakt,..

vies, maar wel ilovenoord ...

…thuis aangekomen, puft ilovenoord even uit…

Er is veel gebeurd de laatste tijd. we hebben nu ruim 2 maanden alles in noord bijgehouden waar je blij van wordt. En dat is een hoop! En mooi is ook dat veel mensen ons weten te vinden. Ruim 3000 personen per maand uit noord bezoeken ilovenoord.nl

kan iemand onze gaskachel komen maken voor de winter?

Vanuit een net betrokken kantoor gaan we volop verder met leuke dingen waar je blij van wordt! Volgend weekend is het Noorderparkfestival, waar we met een kraampje onszelf gaan presenteren. Reserveer je ilovenoord shirt alvast!!! super-limited!!! info@ilovenoord.nl € 15,- pstuk, alleen verkrijgbaar op het festival.

ilovenoord t-shirt met onze lieve salamander op de achterkant (met dank aan boywonder ...)

… en … morgen naar Noorderpark,… maar eerst een ilovenoord-goedenacht.

met veel liefde ...

ps: oh ja, en onze poes had nog een vogeltje te grazen genomen, een stukje stervensbegeleiding en een mooie begrafenis glipte er vandaag ook nog doorheen… (rust zacht..)

Reacties


ilovenoord