Jaarfeest Tuindorp Oostzaan naar het Zonneplein

Op 2 oktober wordt weer het jaarlijkse buurtfeest gehouden in Tuindorp Oostzaan. Deze keer niet op het Plejadenplein, zoals de traditie was, maar op het Zonneplein. Het Wijkopbouworgaan Tuindorp Oostzaan organiseert het feest in samenwerking met Combiwel, Welsaen, Spin en Stichting Dock. Vanaf 12.00 uur staan er kramen waarin diverse clubs en buurtgenoten zichzelf presenteren. Op het middenplein  worden activiteiten voor kinderen georganiseerd.  Kinderen kunnen naar de poppenkast kijken, maar ze kunnen zich ook creatief uitleven. Oude en nieuwe Tuindorpers kunnen elkaar ontmoeten op het steeds mooier en levendiger Zonneplein!

Reacties


6 Comments on this post

 1. mijn oma had vroeger een speelgoedwinkel annex bibliotheek op het zonneplein,ging altijd naar het zonnehuis films voor boven de zestien kijken toen ik 12 of iets ouder was,soms te eng.

  andre de werdt /
 2. Wat jammer dat dat er allemaal niet meer is, André. We doen ons best om het Zonneplein weer gezellig te maken. Aanstaande zondag kun je ook weer meedoen met het Hart op de Tong (gratis!)

  zie: http://www.ilovenoord.nl/index.php/2010/09/13/vertel-je-verhaal-in-het-zonnehuis-met-peter-faber/

  wilma /
 3. Wat leuk om een berichtje van m’n neefje andre te lezen.
  Ik woonde op het zonneplein boven de speelgoedwinkel.
  Ik vroeg me af of er dit jaar weer een jaarfeest is en waneer.
  Lijkt me leuk om weer eens die kant op te komen, wie weet zie ik nog bekende. Al zal het niet meevallen ze te herkennen na 45 jaar.

  R v.d. Pluijm /
 4. langskomen is misschien wat lastig,ben weer wat beter aan het worden.kijk uit naar een ontmoeting met ria.nicht,grote nicht.

  andre de werdt /
 5. nou zo groot ben ik niet

  R v.d. Pluijm /
 6. wat leuk om een berichtje van mijn neef en nicht te lezen ria dat is wel heeeel lang geleden jij bent de oudste van de 3 ik dus ook. ik hoop dat alles goed is met je . andre ik hoor dat je aan de beterende hand bent gelukkig wel gr ans.

  ans idzenga v d pluijm /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord