Kofferbakverkoop en meer …

Cultuur op het Buikslotermeerplein Vanaf 11 september zullen op 3 keer zaterdag- en woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur optredens te zien zijn op het grasveld voor het stadsdeelhuis. De gemeente Amsterdam werkt de komende jaren hard aan een nieuw Centrum Amsterdam Noord (CAN). Bij een nieuw centrum horen ook culturele activiteiten.

De Cultuurtafel Noord, een samenwerking van culturele instellingen in het stadsdeel, nam het initiatief om een aanvang te maken met de culturele invulling van het nieuwe stadshart van Noord. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zet je winkelwagen even aan de kant en kom gratis genieten van het aanbod.

Zaterdag 11 september verzorgt de Tolhuistuin het programma. Na de opening door stadsdeelvoorzitter Rob Post treedt het Nieuwendams Shantykoor op met als speciale gast actrice en zangeres Rixt Leddy.

Daarna staat er accordeonmuziek op het programma met Accordéon Mélancolique, alleskunners op de accordeon! Van musettes tot texmex.

Op de parkeerplaats naast het podium organiseert de atelierroute Noord een kunst-kofferbakverkoop van kunstenaars uit Noord.

Doe mee in een schilderij

Op woendagmiddag 15 september vanaf twee uur verzorgen de DAT!school en Noordjes Kinderkunst een programma waarin met kinderen een levend schilderij zal worden gemaakt. De toegang is gratis.

Het volledige programma is te vinden op http://www.centrumamsterdamnoord.nl

Reacties


ilovenoord