Lachen in het Noorderpark

Lachen in het Noorderpark

Er was veel om blij over te zijn dit weekend tijdens het Noorderparkfestival: alle Canta’s die nu rondrijden met een ilovenoord-sticker, de zon die gelukkig doorbrak na alle regen op zondagochtend, de mooie nieuwe brug in het park (ook vol stickers trouwens), de watertaxi’s bij het kanaal, de muziek en de verhalen die overal in het park klonken en dat is nog maar een kleine greep. Je moest helaas kiezen, want alles zien was onmogelijk. Mijn zoon en ik werden vooral blij van clown Jofri (rechts op de foto samen met die andere leuke clown Kladza) van het Magic Circus. Zo grappig en hij kan nog goed jongleren ook. Het circus treedt de komende weken nog in Amsterdam op. Niet gratis en je moet helaas even naar een ander stadsdeel, maar het is de moeite waard. Vergeet niet (ook) naast de piste te kijken als er een mooie dame in een hoepel hangt. Zes sterke mannen en één vrouw hangen hiervoor aan een touw. Ook een grappig gezicht. Liever in Noord kijken? Dan wacht je gewoon toch volgend jaar. Want de circusdirecteur heeft beloofd dat ze er dan gewoon weer bij zijn. Daar word ik nú al blij van!

Reacties


ilovenoord