Smaak van Noord

Tijdens de tweede Smaak van Noord op zondag 26 september 2010 kun je er op een vrolijke manier achter komen waar je eten vandaan komt. Leren hoe je een pizzabodem maakt. Broodjes bakken. Heel veel lekkers proeven. Boerenlandkleden en receptendoeken bekijken. Je eigen knoeischort maken. Soep koken. En nog veel meer! De Smaak van Noord organiseren we samen met Natuur- en Milieu-educatie (NME).

Een strippenkaart voor kinderen kost 1 € en is op de dag zelf bij de Noorderparkkamer verkrijgbaar.

Kinder(kook)workshops en activiteiten

– ijs, groentesoep, pasta, fruittaartjes, fruitdrankjes en club sandwiches maken
– pizza, pannenkoeken en brood bakken en sushi’s rollen
– de appel centraal in de yurt
– hapjes proeven uit de hapjesmachine
– mobiele kinderboerderij
– wolplamuren, knoeischorten en kaarsen maken

Muziek en Expo
Tijdens de proefmarkt kun je Boerenlandkleden en Receptendoeken bekijken en is er om 15 uur een concert van de Amsterdamse Straatband. Een wervelende, feestelijke show met muziek uit alle windstreken.

Noorderparkkamer:
Grotere kaart weergeven

Reacties


ilovenoord