Vertel je verhaal in het Zonnehuis zondag 31 oktober – met Peter Faber

Vertel je verhaal in het Zonnehuis – met Peter Faber

Update: Een kort verslag van zondag 17 oktober vind je hier. Op zondag 31 oktober 14:00 uur is iedereen weer welkom met zijn verhaal, lied of gedicht!

Om de veertien dagen kun je je verhaal vertellen tijdens Het Hart op de Tong in het Zonnehuis, Tuindorp Oostzaan.  In juni – tijdens het Faber Zomerfestival – zijn de eerste vier bijeenkomsten geweest, met groot enthousiasme en een groeiend aantal deelnemers. In het najaar is het programma voortgezet. Acteur Peter Faber en dichteres Wilma van den Akker verwelkomen je graag in theaterstudio Zonneplein. Om de twee weken op zondagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.

Meld je hier aan als je een verhaal wilt vertellen. Het mag ook een gedicht of een lied zijn (maximaal 7 minuten per persoon).

Muzikale begeleiding

Reacties


ilovenoord