Crisiskunst 5

Crisiskunst 5


Muziek (15.00 uur)
Rond de Crisisbar klinkt vandaag weer live-muziek !
– Ramon Kailani speelt in zijn eentje alle instrumenten. Door zijn spel live op te nemen vult hij in zijn eentje het park met rijke klanken. Zijn swingende en toegankelijke liedjes mengen klezmer, flamenco, pop, jazz en meer.
Mark Tuinstra, Niti Ranjan Biswas & friends brengen swingende jazz en wereldmuziek.

Crisisbar ‘Wanted’ (14.00-17.00 uur)
Bij Crisiskunst staat de bar centraal. Breng ons een ingrediënt dat je kunt missen, zodat wij het kunnen gebruiken om simpele maar heerlijke gerechten en drankjes te maken. Pasta, rijpe bananen of kruiden uit eigen tuin, maar ook blikken olijven of bonen van achterin je keukenkast.. alles is welkom. Hierdoor is ons menu elke week weer anders. Wie iets langs brengt (dit kan ook doordeweeks) doet niet alleen mee aan dit creatieve experiment, maar wordt ook beloond met een gratis amuse of iets lekkers voor bij de koffie tijdens een bezoek aan de NPK op zondag.


Kinderen

– Met kraker Daan Dijkstra kun je bouwen en spelen met autobanden. Hiermee kun je niet alleen hutten bouwen maar ook in de bomen slingeren.
– Andrea Palm zamelt stoffen in en maakt hiervan samen met iedereen een groot patchwork kleed.
– Help mee met het maken van een tentenkampje in het park en maak tekeningen op de tenten, onder leiding van beeldend kunstenaar Kim Tuin (onder voorbehoud).
– Iris Janse onderzoekt hoe je dansbewegingen maakt in en met een boom. Daarvoor heeft ze een schommel gemaakt in een boom bij de Noorderparkkamer. Na afloop kunnen kinderen samen met Iris zelf experimenteren met de schommel…

En verder..

– schilert Mark de Vries vandaag verder aan zijn muurschildering van paarden op de buitenwand van de Noorderparkkamer,
– filmt Harro Henkemans hoe hijzelf de crisis maar ook de Crisiskunst om zich heen beleeft.
– zijn er foto’s te bezichtigen in de Noorderparkkamer. Op zondag 7 november worden de foto’s geveild.
De fotografen die hieraan meewerken zijn: Caro Bonink, Yvonne Witte, Annelore van Herwijnen, Liza de Rijk, Maaike Koning, Mark Faase en Sybren A. Stüvel.


Voor alles geldt: gratis toegang

Reacties


ilovenoord