Finnish Age – een Fins feest bij Nieuw Dakota

Finnish Age – een Fins feest bij Nieuw Dakota

Zaterdag 30 oktober en zin in een leuk feest? Kom naar de ‘Finnish Age’, een Fins feest bij Nieuw Dakota ter afsluiting van de tentoonstelling over hedendaagse Finse fotografie en video. van 21:00 tot 24:00 uur.

Haal je Winter Wonderful outfit uit de kast, kom in Finse sferen met de speciale aankleding door het kunstenaars collectief KASboek en laat je verassen door de klanken van de Finse Jazz Gitarist Juhani Sinkkonen en DJ.

De entree aan de deur inclusief 2 drankjes is € 10,-

Nieuw Dakota? Wat is dat? ……

Nieuw Dakota

Nieuw Dakota is een nieuwe ruimte voor hedendaagse kunst in Amsterdam. Nieuw en vernieuwend, want Nieuw Dakota brengt gerenommeerde en opkomende spelers uit de internationale kunstwereld bij elkaar: galeries, instituten, verzamelaars, curatoren en kunstenaars verzorgen exposities en evenementen, waardoor een creatief platform voor nationale en internationale hedendaagse kunst ontstaat.

Nieuw Dakota is samen met Motive gallery gevestigd in twee voormalige metaalwerkplaatsen op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Deze werkplaatsen zijn verbouwd tot twee gespiegelde tentoonstellingruimtes, ontworpen door Hugo Timmermans (Optic) in samenwerking met Allard architecture. De opvallende gevel en de centrale ligging bij de aanlegsteiger van de pont vanaf het Centraal Station, fungeren als een nieuw baken voor hedendaagse kunst. Nieuw Dakota wil als pionier in Noord de komende vijf jaar het kunstsegment van de stad versterken en richt zich met een educatief programma tevens op een breed en jong publiek in de directe omgeving.

Adres

Nieuw Dakota
Ms. van Riemsdijkweg 41b
1033RC Amsterdam
+31 20 3318311
info@nieuwdakota.com

Reacties


ilovenoord