Frans Leijnse exposeert bij KEK IN VAN DER PEK

Frans Leijnse exposeert bij KEK IN VAN DER PEK

De winkel Kek in van der Pek, Jasmijnstraat 38, presenteert van 7 t/m 29 oktober: Pen en potloodtekeningen van Frans Leijnse.
De opening van de expositie vind plaats op donderdag 7 oktober van 14.00 tot 16.00u

Tekenen is al jaren een must voor Frans, een hobby die serieus wordt aangepakt. Maandelijks verzorgt hij de illustraties voor de krant van DAC Wingerdweg. Naast tekenen heeft Frans een grote passie voor muziek. In de getoonde film gemaakt door Maartje van den Heuvel, komt dit naar voren. Frans presenteert zijn werk in de gang van de winkel Kek in van der Pek. Iedere maand zal een andere kunstenaar uit de buurt zijn werk hier vertonen.

De winkel Kek in van der Pek verkoopt  producten die met de hand zijn gemaakt door deelnemers van BSN Werkervaringsbedrijf.
De winkel toont o.a. tassen, (zit)kussens, schorten, babykleden, knuffels, plantenbakken, fotolijstjes, poppenbedjes enz. Alles kunt u naar eigen wens door BSN laten maken. Ook kunt u taarten, muffins en cakes uit de patisserie bestellen. Kortom, allemaal ambachtelijke handgemaakte producten! BSN Werkervaringsbedrijf biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op verschillende vakgebieden zoals timmeren, schilderen, groen, reiniging, detailhandel, horeca, administratie en naaiatelier.

Reacties


ilovenoord