Het Grote Twiske Event – 23 en 24 oktober

Het Grote Twiske Event – 23 en 24 oktober

Tijdens dit evenement zullen naast de bekende marktkramen vele verschillende activiteiten aanwezig zijn. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Het Grote Twiske Event, wat een heel weekend duurt, een evenement is waar men zich de hele dag kan vermaken. Of u nu met uw hele gezin komt struinen langs de marktkramen, samen met de kinderen wilt deelnemen aan diverse activiteiten of lekker met vriendinnen komt winkelen en wijntjes drinken, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde dag. Hoe leuk is dat!

Locatie

Het Grote Twiske Event vindt plaats in recreatiegebied Het Twiske op het terrein van de Twiske Poort (lees: een park) waar men in de zomer kan zwemmen, lekker kan eten en heerlijk kan relaxen op het strandje. Deze locatie zal worden omgetoverd tot een waar evenemententerrein.

Activiteiten

Heeft u al eens op water gelopen? Dit is uw kans, stap in een aquabubble en ervaar deze unieke belevenis. Verder kunnen de jonge bezoekers springen op het luchtkussen, kunnen ze zich laten schminkt of zelfs op een pony rijden. Begroet onze zingende piraat of doe mee met diverse sportactiviteiten, denk hierbij aan: handboogschieten, frisbee golf, GPS speurtocht en steppen. Ook zal er divers straatentertainment op de braderie rondlopen.

Craftymarkt

Naast de gezellige DOE Braderie zal er ook een Craftymarkt zijn. Hier kunnen ontwerpers, kunstenaars en andere hippe creatievelingen hun zelfgemaakte producten, eigen ontwerpen en objecten laten zien en verkopen. Het bijzondere aan deze markt is dat het aanbod zo breed is en de deelnemers echt o-ver-al vandaan komen. Tevens is gebleken dat deze markt de bezoekers een enorme boost aan positieve energie geeft en dat men zich spontaan aanmeldt als deelnemer tijdens de volgende markt!

Waarschuwing: Voor het winkelende publiek is de craftymarkt overigens ronduit gevaarlijk: het is bijna onmogelijk dit event te verlaten zonder grote tas vol bijzondere handgemaakte items in te slaan!

Meer informatie:
23 en 24 oktober van 10:00 – 17:00, Twiske Poort, Recreatiegebied Het Twiske, Oostzaan
Voor meer info: Kijk op de website www.twiskepoort.nl of www.craftymarkt.nl

Bereikbaarheid per auto
Op de Ring Amsterdam gaat u richting Zaandam. Neem afslag Oostzaan, Het Twiske. Volg vervolgens de borden Oostzaan. De rotonde rechtdoor en bij de stoplichten rechtdoor Het Twiske in. Volg de borden Twiske Poort.

Bereikbaarheid per OV

Komt u met de bus? Houdt er wel rekening mee dat u vanaf de halte nog circa 10 minuten wandelt voor u in het gebied bent.
Vanuit Amsterdam CS en Zaandam CS:
Bus 92: uitstappen in Oostzaan halte Kolkweg (voor de hoofdingang) of halte Kerkbuurt (voor bezoekerscentrum Het Twiske en haven De Roemer). De horecalocatie ligt precies tussen beiden.

Leuke wetenswaardigheden:

  • RadioNL is de mediapartner van het grote Twiske Event
  • Aquabubble zorgt ervoor dat u kunt lopen op het water!
  • De zingende piraat staat op ons piratenschip. Kids worden op zijn schip geschminkt als piraat.
  • Haloween Workshop: Tijdens het Grote Twiske Events is een hoek vrijgemaakt waar pompoenen en kalebassen bewerkt kunnen worden.

Reacties


ilovenoord