Mijn buurt, mijn leven: een uitnodiging voor 4 november

Mijn buurt, mijn leven – een uitnodiging voor 4 november

In de maand november komt op verschillende plekken in de Vogelbuurt en IJpleinbuurt een tafel langs. Een verhalentafel, die gemaakt is om koffie te drinken en verhalen uit te wisselen. Waarom organiseren we dat? Verhalen uit de buurt, verhalen óver de buurt en foto’s worden in het voorjaar samen één expositie over de buurt in museum de Noord.

Een buurt bestaat uit straten, mensen en hun verhalen. Aan de verhalentafel verzamelen we het verhaal van de buurt. En zo krijgen de mensen van nu een plek in de expositie

Op 4 november staat de tafel als ontbijttafel bij de bakker, en daar wil ik jou voor uitnodigen. Kom ontbijten en vertel. Waar woon jij? Waar kijk je naar als je naar huis loopt, wat zie je als je je raam opendoet, wat zijn je vaste routes, waar liggen jouw herinneringen aan een bijzondere avond? Waar ga je heen voor een brood of een nieuwe uitlaat ? Kom en vertel – breng de buurt tot leven.

Waar?
In de Turkse bakker aan het Spreeuwenpark.

Wanneer?
Donderdag 4 november 9-11 (inclusief croissant en koffie)

Wie organiseert de tafels?
Tuin aan Zee, in opdracht van Eigen Haard

Voor wie?
Iedereen uit Vogelbuurt & IJplein

Er kunnen tien mensen aan tafel, reserveer dus meteen!!
Neem contact op met Nancy Wiltink,  of bel 020 6371484
Ook als je vragen hebt.

Reacties


ilovenoord