concert bij kaarslicht in de Buiksloterkerk – 28 november

concert bij kaarslicht in de Buiksloterkerk – 28 november

Op 28 november om 16.00 uur is er in de Buiksloterkerk in de serie Podium Noord een klassiek concert bij kaarslicht. De Noord-Amsterdamse altvioliste Irma Haverkamp speelt met Feyona van Iersel (viool) en Naomi Rubinstein (cello) een romantisch programma.

Noord kent vele professionele muzikanten. Ze spelen in de grote (bedreigde) orkesten. Muziek maken is hun leven. Het Rozenkwartstrio brengt werk van Beethoven, Mozart en Schubert. En ook een tango, “want dat speelt zo lekker”. Podium Noord is een initiatief van de Buiksloterkerk.

Voor de BTW omhoog gaat klassieke prijzen!
Entree 10 euro en met reductie 5 euro!
Kinderen gratis.
Zaal open om 15.30 uur

Reacties


ilovenoord