De Pietels laten Durgerdam dansen

Na alle commotie rond de horrorfilm ‘Sint’ zou je bijna vergeten dat er ook nog een echte goedheiligman is. De leukste sinterklaasintocht is voor mij zonder enige twijfel de intocht in Durgerdam. Met een stoomboot vol pieten, warme chocolademelk, handen vol strooigoed en natuurlijk De Pietels. Deze geweldige zwartepietenband brengt ook komende zaterdag de hele Durgerdammerdijk weer in beweging met traditionele en eigen sinterklaasliedjes. Mijn favoriet is het strijdlied ‘Geef mij maar Sinterklaas’: “Liever een stoomboot over zee dan een rendier met een slee.” De Pietels spelen zaterdag 13 november vanaf 12.30 uur, de stoomboot arriveert een half uurtje later.

Reacties


2 Comments on this post

  1. Leuk, ik kom ook kijken! Oh, wacht . . .

    Strooigroetjes van YoPiet

    YoPiet /
  2. Het was weer geweldig dit jaar! Vorig jaar hadden we al een cdtje van de Pietels gekocht… en die draaien wij gewoon feestelijk het hele jaar door, dus dit jaar voor het goede doel die andere 2 ook meegenomen.
    En die warme chocomelk is heerlijk (en belachelijk goedkoop dus ik heb daarna nog maar een tweede donatie gedaan in de organisatiepot).

    Barbara /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord