Hotmamahot en de Samenscholers openen hun deuren,.. uh tankstations!

Hotmamahot en de  Samenscholers openen hun deuren,.. uh tankstations!

Nu is dan eindelijk de opening van de oude pompstations aan de Leeuwarderweg in Noord! Hotmamahot en de samenscholers hebben hierin hun intrek genomen. Aanstaande zaterdag is de opening, dus komt allemaal, en geniet van het geweldige uitzicht op het voorbijrazende verkeer!

Deze zaterdag dus: 20 november vanaf 15:00 tot waarschijnlijk heel erg laat… Vanaf 15.00 uur een kinderprogramma en vanaf 17.00 uur hapjes en drankjes en muziek op een unieke locatie! Met o.a.: Exposities, Fotobooth, Meeus, PIPS:Lab, Hotmamahot catering, DJ’s, Ghanese Gospel, Abracca & Jungle by Night, Kinderlounge en creatieve workshops. En alles gratis toegankelijk.

Muziek pompen en cultureel bijtanken!

… om 17:00 Officiële opening door Evert Verhagen en Kees Diepeveen …
… “Work in Progress” van Sunny Bergman en om 18:00 uur eten en drinken en muziek…

See you there!

UPDATE!

Oh en dan krijgen we net de officieele uitnodiging, die copy-=pasten we even!

Aanstaande zaterdag 20 november opent Hotmamahot samen met de Samenscholers hun pompstations in Noord: twee oude tankstations die zijn omgebouwd tot ateliers/ werkplaatsen voor kunst en cultuur.

Nederland schreeuwt om cultuur, en wij bewijzen dat we nooit op zullen geven! Kom langs bij de voormalige tankstations op de Nieuwe Leeuwarderweg voor muziek, activiteiten en een hapje en een drankje.

Vanaf 15.00 uur kun je meedoen met een workshop muziekinstrumenten bouwen, timmeren, vlaggen maken of muziek maken.
Je kan ook op de foto in Hotmamahots fotobooth.
Om 17.00 uur worden de pompstations officieel geopend door Evert Verhagen (projectleider Noorderpark) en Kees Diepeveen (wethouder Noorderpark). Na het officiële gedeelte wordt er gedanst op muziek van de Ghanese gospel kerk en de beats van Jungle by night: dé afrojazz sensatie van het moment! Hotmamahot Catering zorgt ervoor dat we warm en voldaan blijven, dus je kunt de hele avond mee blijven feesten.

De tankstations zijn te bereiken per fiets vanaf de pont achter het CS, de Buiksloterwegpont, volg het fietspad, dan rechtsaf voor cafe Ot en Sien, blijf het kanaal volgen tot aan de tweede brug, daar met een bocht naar links de brug op fietsen en dan weer het fietspad blijven volgen zodat het kanaal aan je linkerhand ligt. Het roze tankstation ligt in het park aan je rechterhand. Hotmamahot zit in het gele tankstation, te bereiken over de fietsbruggen.

Met de auto kun je het beste TomTommen op de Leeuwarderweg (aan de rechterkant van de Nieuwe Leeuwarderweg) en daar ergens parkeren.

Hartelijke groet namens Hotmamahot en de Samenscholers,

P.S.: eindelijk zijn ze er: originele Hotmamahot T shirts! zorg dat je er eentje bemachtigt, gegarandeerd blitsen en flitsen in de disco.

Reacties


ilovenoord