Kaas van Co

Als ik in het weekend echt wil trakteren op een lekker ontbijtje fiets ik natuurlijk even naar het Purmerplein voor vleeswaren, kaas én de gezellige babbels van Co de Ridder. Al is het alleen maar omdat ik door Co steevast wordt aangesproken als “jongeman”. Of het nu gaat om de vleeswaren van de beroemde slager Louman uit de Jordaan, het huisgemaakte gehakt, de wekelijks vers geïmporteerde buffelmozzarella uit de regio Napels of de schapenkaas uit Ransdorp: onderweg moet ik mezelf altijd dwingen om niet vast wat te proeven. Zijn grote assortiment aan Hollands wild is trouwens met de kerst een aantrekkelijk alternatief voor kalfsrollade of zeebaars. Kaas van Co: het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Linkje naar de streetview op Google Maps: http://bit.ly/gzgjLj

    Joop Laan /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord