M-Lab Explosie – zaterdag 20 november

M-Lab Explosie – zaterdag 20 november

Ga zaterdag 20 november tussen 13.00 en 16.00 uur de M-Lab Explosie bijwonen! Neem je familie en vrienden mee en maak kennis met M-Lab op een unieke manier. Vanaf de IJpleinpont rijdt de hele middag een pendelbus heen en weer waar je gratis gebruik van kunt maken.

M-Lab Explosie wordt door vier jonge, ambitieuze ambtenaren van het stadsdeel Noord georganiseerd. Het wordt een dag waarop je een explosie van indrukken krijgt van alles wat theater M-Lab te bieden heeft: spetterend muziektheater, drankjes, hapjes, workshops en creativiteit. Doel is om M-Lab bekender te maken bij een breder publiek. ‘M-Lab Explosie’ wordt georganiseerd in het kader van de Junior Chamber International Challenge: een talent development programma waarbij jonge bedrijventeams zich vrijwilllig inzetten om binnen tien weken een project neer te zetten voor een maatschappelijk doel. De Young Professionals Noord zetten zich in voor het muziektheater M-Lab.

Alles wat met ons project te maken heeft, bijvoorbeeld communicatie en de aankleding op de dag zelf, is verbonden aan het thema explosie. Het wordt niet alleen een explosie van indrukken wat betreft het theater, maar ook door de goede sfeer, de workshops en de lekkere hapjes (smaakexplosie). Kortom: een dag waarop je M-Lab explosief kunt ervaren! Het is niet verplicht u aan te melden, maar wij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwelkomen.

Dus als je wil komen stuur dan een e-mail naar: s.sutter@noord.amsterdam.nl

(routebeschrijving: www.m-lab.nl)

Reacties


ilovenoord