meer dan 600 zwarte pieten op het Buikslotermeerplein!

meer dan 600 zwarte pieten op het Buikslotermeerplein!

.. tenminste dat is de bedoeling!

Zwarte Pietenband

Tijdens koopzondag 28 november zal er een mega Zwarte Pietenband Festival met ruim 600 Zwarte Pieten op het winkelcentrum gehouden worden. Dit is uniek en nog nooit ergens anders vertoond! Het eerste “Nationaal Zwarte Pietenband Festival” is in noord!!!

Naast veel muziek-Pieten zullen er ook strooi-Pieten en fiets-Pieten het winkelcentrum onveilig maken!

Zeker tien Pietenbands strooien hun muzikale noten door het hele winkelcentrum. Vanaf 12:00 uur zullen deze bands door het winkelgebied spelen. De bands worden op drie plaatsen door een vakkundige jury beoordeeld op muzikaliteit en daarnaast op hun verschijning en omgang met publiek.

Tijdens de finale om ca. 16:00 uur wordt de grootste Zwarte Pietenband ter wereld geformeerd die voor Sinterklaas een mooi Sinterklaaslied ten gehore zal brengen.Ook zal de Sint de prijzen overhandigen aan de beste/mooiste/leukste Pietenband.

Reacties


ilovenoord