Verrassingen in Noord 4 – Doe het zelf winkel Zunderdorp

Verrassingen in Noord 4 – Doe het zelf winkel Zunderdorp

Zunderdorp is een bijzunder dorp. Je hebt er de melkautomaat, waar je de dikste en koudste melk 24 uur per dag uit de kraan kan tappen. De stadshoeve. En verstopt achter de kerk, aan een doodlopend straatje, ook een winkel. De doe-het-zelf winkel. Die is alleen open als hij open is. Dan staat het aanbod op straat en er is een blik waar je je geld in kunt doen. Op de dag van deze foto was er jam te koop, tweedehands boeken en mooie oude weckpotten. Het kan dus, zomaar achter de kerk in Zunderdorp. En niemand die ervan door gaat met de kas.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Dit is niet alleen ‘Zunders’, dit vindt je overal in Noord Holland in het platteland langs de weg. Traditie.

    eendje /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord