We Like Art en Nieuw Dakota organiseert kunst(uit)verkoop

We Like Art en Nieuw Dakota organiseert kunst(uit)verkoop

In reactie op de kabinetsplannen om drastisch te bezuinigen op de kunstsector en de voorgenomen BTW-verhoging van 6% naar 19% organiseert Nieuw Dakota in samenwering met het weblog We Like Art een uitbundige verkooptenstoonstelling. Een kunstverkoop waarbij een groot aantal werken onder de € 1.500 van Nederlandse of in Nederland werkende hedendaagse kunstenaars nog tegen het lage btw-tarief kan worden gekocht. Motto: ‘koop kunst nu het nog kan’.

Perfecte gelegenheid dus om een mooi kerstkado in te slaan voor weinig!

Met buitenkansjes van:

Ad van Denderen, Charlie Roberts, Scarlett Hooft Graafland, Charlotte Dumas, Christiane Baumgartner, Dana Lixenberg, David Lindberg, Erik van Lieshout, Gijs Frieling, Han Schuil, Ina van Zyl, Jan van der Ploeg, Sebastiaan Bremer, Heringa/Van Kalsbeek, Jasper de Beijer, Micha Patiniott, Paul Bogaers, Raquel Maulwurf, Rob Voerman e.v.a.

meer info op: Nieuw Dakota

een echte Hans Schuil voor € 299,-

Opening: 21 november
Nieuw Dakota
Ms. Van Riemsdijkweg 41b
NDSM-werf
+31 20 3318311

Openingstijden
do-vr 11-19 en za-zo 11-17 – toegang gratis

Merijn Bolink - Stamper en meeldraden in vaas ... iets duurder, maar toch heel mooi ook...

Wat is We Like Art?

Dit weblog zet zich in voor hoge kunst en lage drempels. We Like Art signaleert en bespreekt kunstwerken van 0 tot 1.500 euro. De beginnende kunstkoper wordt bediend op informatie over betaalbare topkunst. Door intensief speurwerk en een uitgebreid netwerk in de hedendaagse kunstwereld worden bijna dagelijks interessante edities en unieke kunstwerken onder het voetlicht gebracht. Het gaat hier niet alleen om werk van gevestigde kunstenaars in binnen- en buitenland maar ook om werk van jong aanstormend talent. Allemaal vanuit het idee dat je geen groot budget nodig hebt om goede kunst te kopen.

Reacties


ilovenoord