wonderen bestaan…

wonderen bestaan…

Vanmorgen word ik wakker, kijk naar buiten en…. het is alsof “New Gold Dream” van de Simple Minds te lang in mijn hoofd heeft gezeten. Hij staat al dagen op repeat op mijn iphone. Maar wat ilovenoord ziet is er echt! Een wonder is geschied. Het lelijke zwarte bruine anker op het Dok is van gedaante verwisseld….

New Gold Dream
She is the one in front of me
The siren and the ecstasy
New Gold Dream
Crashing beats and fantasy
Setting sun in front of me
New Gold Dream

Wellicht komt de tovenaar die dit voor mekaar gekregen heeft nog eens terug, hier en daar zijn nog enkele plekjes die nog wat aandacht verdienen…. wat super zeg!! Het is een mooie tegenstelling tegenover al die troep die nog steeds massaal naast de containers wordt gedumpt …

Reacties


ilovenoord