Boekenmarkt en kerstliederen in het Zonnehuis

Puilt je boekenkast uit? Of houd je juist van snuffelen tussen tweedehandsboeken, op zoek naar die toevalstreffer, dat ene boek dat je al heel lang zoekt? Of die verrassing, dat boek waarvan je nog nooit had gehoord, maar dat wel je nieuwsgierigheid prikkelt? In het Zonnehuis kan je zaterdag 11 december je slag slaan op de boekenmarkt in de Lunchroom. Reserveer een tafel à € 5,- en stal je boeken, CD’s of LP’s uit. Geopend van 11.00 – 16.00 uur. Toegang gratis; met live muziek. Reserveren van een tafel bij het Zonnehuis, Zonneplein, Tuindorp Oostzaan.

Op zondag 12 december geeft zangkoor ‘Vreugdezang’ o.l.v. Karin Wijnen een kerstconcert in diezelfde lunchroom van het Zonnehuis. Een middag met bekende kerstliederen. Meezingen is toegestaan! Toegang € 2.50. Kaarten verkrijgbaar in het Zonnehuis en bij buurthuis de Evenaar Kometensingel 189, ’t Zwanenmeer Beemsterstraat 491, De Driehoek Waddenweg 116.

Boeken, zang: zeg nooit meer dat er niets te doen is op het Zonneplein! Aan de andere kant van het Zonnehuis kun je zondagmiddag de 12e ook nog naar Het Hart op de Tong

Op zondag 12 december kan je

Reacties


ilovenoord