De zielige kerstboom verkoop

De zielige kerstboom verkoop

Adopteer een zielige Kerstboom en voorkom dat hij nog voor kerst in de shredder of in de openhaard belandt!

Niet alleen een groot deel van ons voedsel belandt vroegtijdig in de afvalbak, ook kerstbomen komen veelal niet door de keuring voordat ze bij u en mij in de huiskamer staan te pronken.

Wist u dat een gemiddelde dennenboom minstens 6 jaar oud is als hij gekapt wordt en dat hij dan nog maar 1 1/2 meter hoog is? Wij van De zielige Plant zijn op onderzoek uitgegaan en kwamen erachter dat ook bomen aan allerlei schoonheidseisen moeten voldoen. De perfecte kerstboom is volgens de kweker piramidevormig en is aan alle kanten even dik en recht. Net als in onze modellenwereld hebben ook kerstbomen zo hun maatjes.

Nadat eerst de kwekers, de groothandel en de detaillisten hun selectie hebben gemaakt worden de bomen uiteindelijk ook nog door u en mij aan een inspectie onderworpen! Uiteindelijk verhuizen alleen de goedgekeurde bomen naar onze woonkamers om aldaar rond de kerstdagen in het centrum van de belangstelling te staan.

Maar wat nu met al die afdankertjes, de laatste die achterblijven in de stal?

Yvette van der Does van project De zielige Plant en kringloopbedrijf De Lokatie denken daar de oplossing voor te hebben gevonden.

We zijn de stakkers gaan opzoeken bij de groothandels en willen een oproep doen aan alle detaillisten in Nederland om hun afdankertjes nog voor kerst bij ons langs te brengen! Wij zijn van mening dat ook de B C D en E keuzebomen het verdienen het om verlicht te worden!

Vanaf aankomende zondag de 12e december en in de hele week erna gaan wij deze kerstbomen in het licht zetten; we gaan ze verkopen op een kunstmarkt in Amsterdam West en bij de kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam Noord.

Denk dus goed na voordat u op zoek gaat naar perfectie, kies voor één van onze bomen en maak hiermee een statement; ook een imperfecte kerstboom verdient het om opgetuigd en  in het middelpunt van de woonkamer te staan!!!

Wanneer?

  • 12 dec. 2010: 12 uur – 18 uur/ Funky Christmas market Westergasfabriekterrrein.
  • 13 dec. t/m kerst:  Kringloopwinkel De Lokatie, Distelweg 85, Amsterdam

Meer info:

Reacties


ilovenoord