Keihard naar beneden

Sneeuw of ijs? In de winter weet ik nooit wat ik moet kiezen. Knisperen of kraken? Langzaam vallende vlokken bij het licht van een lantaarnpaal of de aanblik van een maagdelijke ijsvloer? Witte daken of bevroren dieën? Als ik naar buiten kijk, weet ik het ineens: vandaag krijgt de sneeuw een warm plekje in mijn winterhart. Ik ga sleeën van de enige berg die Noord rijk is: De Bult – tussen de ringweg en Elpermeer. Even genieten van het uitzicht en dan keihard naar beneden. En dan nog een keer. En nog een keer. Eindeloos wintergeluk.

Reacties


6 Comments on this post

 1. Mag ik een routebeschrijving, dat willen wij ook..! Wij roetsten voornamelijk bij het viaduct tegenover de Klimboom school, maar dat is een helinkje van niks, wel altijd nog beter dan niets, dat dan weer wel 😉

  Marielle /
 2. Dank je wel, we gaan vanmiddag..!

  Marielle /
 3. Veel plezier!

  Jeroen /
 4. Dit is hem: http://g.co/maps/gkjjx (toch?)

  Jorrit /
 5. Zeker!

  Jeroen /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord