Kerstliedjes zingen

Ik hou van tradities. Al jaren ga ik op kerstavond met mijn moeder naar de nachtmis in de Augustinuskerk op de Nieuwendammerdijk. Al ben ik niet katholiek en is het verhaal van de dominee zelden inspirerend, ik hou van de kerstliedjes, het gedempte licht en honderden Noorderlingen die elkaar na afloop een ‘zalig Kerst’ wensen. In mijn stamkroeg drink ik daarna nog een Nobeltje en mijmer ik over een betere wereld. Te beginnen in Noord…

Goed om te weten: de nachtmis is meestal vrij snel ‘uitverkocht’. Een leuk alternatief is vanaf 17.00 uur het kerstvuur bij ’t Sluisje. Met huisgemaakte erwtensoep en godsgloeiende wijn. Proost!

Reacties


2 Comments on this post

  1. Pastoor! Een katholieke kerk heeft een pastoor. Lelijke heiden!

    Chris /
  2. Je bent al de tweede die mij op deze vergissing wijst, dus bij deze betuig ik spijt aan alle katholieken die zich hieraan hebben gestoord.

    Jeroen /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord